Persondatapolitik

Generelt om oplysninger

I denne persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan Reporto ApS behandler persondata.  

Persondata dækker enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Persondata omfatter oplysninger som fx kunders kontaktoplysninger, søgeadfærd og købshistorik.  

Reporto er dataansvarlig for de persondata, vi modtager fra dig.

Information om cookies finder du under www.reporto.com/shop/cms-cookiepolitik.html

Hvilke persondata modtager Reporto?

Vi registrerer data om dig som en nødvendig del af et kontraktforhold med dig, herunder ved salg til os eller ved køb af varer og ydelser hos os.

Fra kunder og samarbejdspartnere anmoder vi om almindelige kontaktoplysninger (navn, adresse og evt. cvr.nr.) samt evt. betalingsoplysninger og får ved køb og salg oplysning om købs/salgshistorik.

Når du færdes på vores hjemmeside, indsamles oplysninger om din IP-adresse, din browser og evt. brugernavn samt hvilke af vores sider du færdes på og hvornår.

Ønsker du ikke at Reporto behandler dine persondata, kan det forringe funktionerne på vores hjemmeside.

Hvad bruges personoplysningerne til?

Reporto bruger dine data til at gennemføre vores aftale med dig.

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil vi på e-mail sende dig nyhedsbreve.

Derudover bruger vi data om købshistorik, oplysninger om din færden på vores hjemmeside mv. anvendes til udarbejdelse af statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre vores virksomhed, herunder markedsføringstiltag, og optimere opbygningen af vores hjemmeside.

Derfor sker vores behandling af dine personoplysninger både på baggrund af vores aftale med dig og på baggrund af interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. De legitime interesser, der begrunder behandlingen, er at varetage og løbende forbedre driften af vores virksomhed.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

De personoplysninger, du afgiver til Reporto som led i en kontrakt, bruger vi til at gennemføre aftalen med dig, og videregiver ikke dine oplysninger, medmindre det er en del af aftalen med dig.

Vi overfører og overlader ikke dine data til nogen udenfor EU med undtagelse af nyhedsbreve, se venligst lige nedenfor. Vi sælger ikke dine data.

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil dit navn, email og IP-adresse blive overført til selskabet Mailchimp for at kunne udsende nyhedsbreve. Mailchimp er et amerikansk selskab, og derfor bliver dit navn, email og IP-adresse overført til USA – men Mailchimp er med i Privacy Shield-ordningen og derfor underlagt samme databeskyttelsesregler som i EU.

Hvordan beskyttes dine data?

Reporto er forpligtet til at sørge for beskyttelse af dine data. Vi træffer sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven.

Heri ligger også, at dine data korrigeres, hvis vi opdager fejl i dine data, og at dine data slettes, når vi ikke længere har pligt til at opbevare de data og i øvrigt når de ikke længere er relevante, typisk fem år efter ophørt forretningsforbindelse eller efter sidste kontakt ved køb af varer eller services.

Dine rettigheder

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig og få en kopi af dine data samt til dataportabilitet, hvis det er relevant. Derudover kan du i henhold til persondatalovgivningen forlange forkerte oplysninger rettet, gøre indsigelse mod behandling eller få dine oplysninger begrænset - eller slettet, hvis vi ikke er forpligtet til at behandle dem.

Hvis du har afgivet et samtykke til os vedr. behandlingen af dine persondata, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår nedenfor.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Hvis du har spørgsmål til Reportos behandling af dine data eller af vores hjemmesides brug af cookies eller ønsker flere oplysninger, kan du henvende dig til os per telefon, email eller post. Kontaktoplysningerne fremgår lige nedenfor.

Ønsker du efter henvendelse til Reporto at klage over foreningens behandling af dine persondata, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.  Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

RÈPORTO ApS

Industriparken 12 A

7182 Bredsten

CVR-nr.: 39442744

Telefon: +45 75 88 15 00

Mail: reporto@reporto.com

Luk
Tilmeld nyhedsbrev
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hver måned!*
* Vinderen trækkes første mandag i hver måned.